Om oss

Tilgjengelighet

Vi ønsker å alltid være tilgjengelig for våre kunder, og har fokus på å yte god service til enhver tid. Derfor holder vi åpent 24/7 365 dager i året!

Pålitelighet og kvalitet

Vi er opptatt av å opprettholde de avtalene som vi har inngått når det gjelder gitte priser, avtalt leveringstid, og kvaliteten på arbeidet vi utfører.

Solid samarbeidspartner

Våre håndverkere har lang erfaring fra bransjen, og i tillegg er vi opptatt av kontinuerlig utvikling, noe som gjør oss til en solid samarbeidspartner.

Rutiner og kvalitetssikring

Vi har gode rutiner for kvalitetssikring av vårt arbeid. Vi er opptatt av fornøyde kunder og at du som kunde skal oppleve god service til enhver tid.

OM OSS

Hemsedal Eiendomsservice

Hemsedal Eiendomsservice AS er et vaktmesterfirma som utfører arbeid for små og store sameier, borettslag, næringsbygg, rekkehus, villaer, hytter og hoteller  i Hemsedal.

Trenger dere en dyktig vaktmester eller hjelp til vedlikehold? Vi utfører alle typer vaktmestertjenester. Våre håndverkere og vaktmestere har lang erfaring fra bransjen, er opptatt av å være serviceinnstilte og setter alltid kundes behov i fokus. Vi er stolte av å ha en stor maskinpark slik at alle oppgaver kan utføres på en kostnadseffektiv måte.

Som bedrift er vi opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Vi har tidligere fått tilbakemeldinger på at kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris.

KONTAKT OSS

Vi sørger selvsagt for tilsyn og vedlikehold hos alle våre kunder uansett størrelse.